Home > Circuit > In een notendop: Bathurst, IMSA en VLN

In een notendop: Bathurst, IMSA en VLN

  • De organisatoren van de 12 Uur van Bathurst hebben al 40 deelnemers voor hun uithoudingsrace op 4 februari 2018, goed voor 12 constructeurs. Begin dit jaar zagen we er onder meer Laurens Vanthoor en Steve Vanbellingen starten.
  • Nissan zet de nieuwe Nissan GT-R Nismo GT3 in tijdens de volgende VLN-wedstrijd op de Nürburgring, over goed een week. Michael Krumm rijdt er met Tom Coronel.
  • Voor de finale van de Amerikaanse uithouding, de klassieker Petit Le Mans, komen 38 wagens opdagen. Onder meer Brendon Hartley (Nissan Onroak n°2) en Bruno Senna (Nissan Onroak n°22) vervoegen de normale deelnemers. Marc Goossens, winnaar in Laguna Seca afgelopen weekend, en Laurens Vanthoor starten er. De wedstrijd vindt over goed week plaats.