Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Dit weekend kan Lewis Hamilton in Maleisië een stevige stap naar de wereldtitel F1 zetten. De Engelsman van Mercedes F1 pakte een belangrijke zege twee weken geleden, na een blunder bij Ferrari. Nog WK is er in Duitsland, met de voorlaatste manche van het – reeds beslechte – WK Rallycross.

In eigen land is er het Racing Festival, met heel wat actie uit binnen en buitenland. De Supercar Challenge is er ook, maar alleen met de Proto’s en GT’s, want de Cup-wagens, silhouettes en toerwagens doen het op de Nürburgring. Ergens tussenin wordt zaterdag in het Duitstalige deel van ons land, de voorlaatste wedstrijd van het Belgian Rally Championship gereden.

In Barcelona is er dan weer de razend spannende  finale van de Blancpain Endurance, naast de finale van ‘onze’ Porsche Cup Benelux. De GT Open tot slot is in Monza aan het werk.

Regionaal herneemt het rittensportkampioenschap met de Titanicrit in Rijkevorsel