Home > Rally > BRC > M-Cup: ereplaatsen nog te verdelen

M-Cup: ereplaatsen nog te verdelen

Franky Boulat en Peggy De Busser trekken met de BMW M3 E36 naar de Oostkantons. Maar zij hebben de titel al in handen en kunnen stressloos enkel en allen voor de fun gaan. De andere rallydeelnemers zijn dus gewaarschuwd want de wit-rode “Beemer” is zonder meer topmateriaal. Voor de deelnemers binnen de M-Cup zijn er dan nog de ereplaatsen te verdelen. Wim en Nadia Muilwijk (BMW M3 E36) tellen 46 punten in de tussenstand, en dat zijn er 6 meer dan het duo Kurt Braeckevelt – Bjorn Pattyn met de M1. Het Muilwijk koppeltje kan dus nog niet op de lauweren rusten en zal nog flink aan de bak moeten om een gemotiveerde Braeckevelt op de derde plaats te houden. Maar ook Tom Ceuppens en Frank Werner op de BMW 130 zijn met 34 punten niet geheel kansloos voor een eindpodium. Maar dan zullen er wel degelijke resultaten moeten worden gezet in deze East Belgian. In alle geval zullen de deelnemers aan de M-Cup zoals van gewoonte het betere glijwerk presenteren tot jolijt van de supporters.

You may also like
BRC: M-Cup naar GTC Rally
Eerste smaakmakers kondigen zich aan.
M-Cup: Franky Boulat driedubbel kampioen !
De klassenstrijd: Junior, Historic,M-Cup