Home > #Hoofdnieuws > Jean Glorieux kampioen in Le Mans Cup

Jean Glorieux kampioen in Le Mans Cup

De 32-jarige West-Vlaming Jean Glorieux is de nieuwe kampioen in de Le Mans Cup. In zijn DKR Norma won Glorieux in Spa niet enkel de vierde race van het seizoen, samen met Alex Toril is hij ook zeker van de titel 2017. Glorieux is na Alessio Picariello de tweede Belg die een internationale circuittitel behaalt dit seizoen. Voor Glorieux was Spa de vierde opeenvolgende zege van het seizoen.

Ik ben erg gelukkig om de titel hier in Spa veilig te stellen, voor mijn vrienden en familie“, aldus de West-Vlaamse ondernemer. “We hebben hier hard voor gewerkt en ik wil vooral het team DKR en Norma bedanken voor dit mooie seizoen. Nu kunnen we tijdens de finale in Portugal voluit racen zonder enige druk.” 

Eric De Doncker werd knap derde.