Home > Circuit > Wordt de Lamborghini ST Evo het nieuwe wapen van Niels Lagrange en Pieter Vanneste?

Wordt de Lamborghini ST Evo het nieuwe wapen van Niels Lagrange en Pieter Vanneste?

Lamborghini heeft de Huracan Super Trofeo Evo voorgesteld. De naam verklapt het al: de Lamborghini Huracan is geƫvolueerd. De vorige versie van de wagen (Lamborghini Huracan LP620-2 Super Trofeo) reed maar liefst drie jaar rond, en nu is het eindelijk tijd voor verbetering.

De Evo is maar liefst 1,5 seconde sneller op het circuit van Monza dankzij de verbeterde aerodynamica. Van de vorige versie is enkel het vloerpaneel, de splitter en achteraan de diffuser behouden. Aan de motor verandere Lamborghini niets, dat blijft dezelfde indrukwekkende V10-motor met 620 pk.

De vernieuwde versie van de Huracan zal vanaf volgend jaar te zien zijn in competities in Europa, AziĆ« en Noord-Amerika. Ook in de Super Trofeo dus, waar Niels Lagrange en Pieter Vanneste Leipert Motorsport vertegenwoordigen. De wagen moet zo’n 235,000 euro kosten.

You may also like
Circuit: Super Trofeo Europa begint op circuit van Misano
E-circuit: Leipert Motorsport start met een eSports team
Circuit: kalender Lamborghini Super Trofeo overhoopgehaald
GT World: SRO verwelkomt opnieuw diverse kampioenschappen