Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Voor de autosport kan u dit weekend eigenlijk in eigen land blijven, met twee mooie meetings op circuit en ook regionaal nog wat actie. In Mettet kan u gaan kijken naar heel wat spektakel op de korte omloop, met de TCR Benelux en de VW Fun Cup. In Spa, op een veel langere omloop, is er de voorlaatste manche van de ELMS en de Le Mans Cup. In die Le Mans Cup doet Jean Glorieux een gooi naar de titel. Ook is er in Spa Formule Renault, met een uiterst belangrijk weekend voor zowel Max Defourny als Gilles Magnus. Op de schitterende Oostenrijkse Red Bull Ring zijn de DTM en FIA F3 aan hun voorlaatste meeting toe, terwijl de Britse GT in Donington aan het werk is. De Britse GT rijdt zijn finale, net als de ADAC GT in Hockenheim. Overigens moet de Duitse kalendermaker met ook VLN, in een vreemde bui geweest zijn.. Op Sugo, in Japan, is er dan weer Super Formula.  Moto GP is er ook, op de omloop van Aragon. Valt de beslissing in het VAS regionale slalomkampioenschap op de Houtlandslalom dan weer in Torhout? , Zondag 24 september, een organisatie van de kleine club AC Noordzee!