Home > Circuit > In een notendop: GT4 Cup en Super Trofeo met ereplaatsen voor Belgen

In een notendop: GT4 Cup en Super Trofeo met ereplaatsen voor Belgen

Op de Nürburgring werd er naast de Blancpain Sprint finale nog geracet. Zo stonden de laatste seizoensraces van de GT4 Northern Cup op het menu, met twee zeges voor de Nederlandse kampioenen Max Koebolt en Riccardo Van der Ende. In hun Ekris M4 GT4 wonnen ze tweemaal, telkens voor de Britse Aston Martin van Moore-Jones. Van Belgische zijde werd Jamie Vandenbalck in zijn KTM mooi vijfde en zevende, terwijl de Street Art Racing Aston (Demay-Darras) vierde en negende werd. Vermelden we nog dat het Nederlandse duo Braams-Huisman kampioen in Pro-Am is.

In de Lamborghini Super Trofeo waren de zeges zowel op zaterdag als zondag voor het duo Spinelli-Grenier. Onze Niels Lagrange en Pieter Vanneste werden negende en derde in Pro-AM in de eerste race en deden op zondag nog beter met een zevende plek algemeen en een zilveren medaille in de categorie.

© GT4 – Schotanus