Home > Circuit > In een notendop: kwalificaties NEC FR 2.0, Euro Nascar en Lamborghini Trofeo

In een notendop: kwalificaties NEC FR 2.0, Euro Nascar en Lamborghini Trofeo

  • Gilles Magnus zal het niet onder de markt hebben tijdens de wedstrijden van de NEC Formula Renault 2.0 op de Nürburgring. Onze landgenoot, die leider is in het kampioenschap, strandde op de laatste en voorlaatste plek tijdens de kwalificaties.
  • Pieter Vanneste deed amper beter met een 26ste plaats op 32 wagens in de Lamborghini Super Trofeo. In de tweede kwalificatiesessie reed Niels Lagrange naar een 9de stek
  • In de Europese Nascar hadden de Belgen het niet onder de markt in de plotse regen op de Italiaanse omloop van Franciacortia tijdens de kwalificaties voor race 1. Gabillon pakte de pole, met Marc Goossens als beste Belg op de vijfde stek. Anthony Kumpen moest het stellen met een 8ste stek, Stienes Longin haalde nog net de top 10.