Home > Industrie > In een notendop: Audi vanuit Frankfurt

In een notendop: Audi vanuit Frankfurt

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

  • Audi Sport GmbH viert in Frankfurt op de IAA 2017 het werelddebuut van de nieuwe Audi RS 4 Avant. Deze born again klassieker combineert hoge prestaties met een goede dagelijkse bruikbaarheid. Met de 2.9 TFSI-motor van 331 kW (450 pk) en 600 Nm koppel wordt deze wagen de sportieve topper van de A4-familie. De standaard quattro-aandrijving verdeelt het vermogen van de V6-biturbo uiteraard over de vier wielen.
  • Audi Sport GmbH breidt zijn R8-gamma uit met een achterwielaangedreven versie! De Audi R8 V10 RWS komt in een beperkte reeks van 999 exemplaren met zowel Coupé- als Spyder-varianten. Deze R8 krijgt achterwielaandrijving (Rear Wheel Series) en zal uitsluitend handmatig gebouwd worden in de Böllinger Höfe R8-fabriek.
  • Designstudie, technologiedrager, mobiliteitsconcept: met een ongeëvenaarde doortastendheid benut de Audi Aicon alle mogelijkheden van een autonome luxeberline voor de toekomst. Als designstudie zet de vierdeurs 2+2-zitter zowel aan de buitenkant als in het interieur alweer een reuzensprong in de vormgeving van de volgende decennia. De technologiedrager verenigt op visionaire wijze vernieuwingen in aandrijving en chassis, in digitalisering en in duurzaamheid.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.72″ gallery_orderby=”rand” show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” gallery_ids=”8151,8152,8153,8154,8155,8156″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” posts_number=”5″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]