Home > Circuit > Norris neemt afstand, Defourny haalt punt

Norris neemt afstand, Defourny haalt punt

Vandaag werden nog de tweede en derde race verreden van het wwekend in de Europese Formule 3 op de Nurburgring.

Jake Hughes (Hitech Grand Prix) won race2 voor Lando Norris (Carlin) en Callum Ilott (Prema Powerteam). Voor Hughes, die al vijf podia verzamelde dit seizoen, werd het de eerste overwinning in het FIA Formula 3 European Championship victory. Onze landgenoot Max Defourny kwam als 18de over de lijn.

De afsluitende race op de Nurburgring werd opnieuw een zege voor Lando Norris. Hij haalde het deze keer voor Jake Hughues en voor Ralf Aron. Max Defourny haalde zijn eerste puntje binnen met een 10de eindpositie, een plaats die werd gehaald door o.a. een stevig duel met Mick Schumacher. Defourny liet zich niet makkelijk intimideren en hield voet bij stuk.

In het kampioenschap neemt Lando Norris nu stilaan afstand van de concurrentie.

Tussenstand: 1.Norris 381 punten; 2.Gunther 308; 3.Eriksson 265; 4.Ilott 260; 5.Hughes 193; 6.Daruvala 159; 7.Habsburg 149; 8.Zhou 117; 9.Aron 110; 10.Newey 106

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron