Home > Circuit > In een notendop: GT4, Supercar, F4 en Audi Cup

In een notendop: GT4, Supercar, F4 en Audi Cup

  • De eerste race van de FFSA GT4 in Magny-Cours was voor Julien Piguet en Frédéric Johais in de BMW M4 GT4 van BMW Team France. Zij haalden het voor de Ginetta G55 van Benjamin Lariche en Robert Consani en de Ginetta van Nicolas Tardif en Soheil Ayari.
  • In de FFSA F4 was de zege voor Marvin Klein, Ugo De Wilde werd twaalfde, twee plaatsen voor Amaury Cordeel.
  • Dries Vanthoor heeft de eerste race van de Audi R8 LMS Cup in Shanghai gewonnen. Een andere landgenoot, Alessio Picariello, werd derde en hij staat nu dicht bij de titel.
  • In Brands-Hatch was de winst in de eerste race van de Supercar Challenge voor het Nederlandse duo Bogaerts-Van Soelen, voor de leiders in het kampioenschap, Ward Sluis en Bas Schouten in een identieke JR Motorsport BMW M4 Silhouette. Roger Grouwels werd derde in zijn Porsche, Jansen vierde, ook in een Porsche en Bart Van den Broek en Chris Voet (Peugeot) eindigden vierde in hun klasse, weliswaar achter drie Britse gastrijders.