Home > Circuit > Stoffel Vandoorne proeft van WTCC

Stoffel Vandoorne proeft van WTCC

Stoffel Vandoorne vertoefde dinsdag in het gezelschap van FIA World Touring Car Championship toppers Norbert Michelisz en Tiago Monteiro en mocht op het circuit van Barcelona proeven van hun Honda Civic Type R. De Portugees Monteiro gaf tekst en uitleg aan Vandoorne.

Tiago Monteiro reed zelf ooit 37 F1 wedstrijden en is met nog 8 races te gaan de leider in de WTCC puntenstand.

Het WTCC is een dankbare asielgrond voor F1 rijders die een andere carrière zoeken. Zo zagen we al Nicola Larini, Tiago Monteiro, Gianni Morbidelli, Gabriele Tarquini en Alex Zanardi de piste nemen van het WK voor toerwagens.

 

(foto: WTCC)

You may also like
Stoffel Vandoorne: “F1 is fake wereld”
FE: Vandoorne en D’Ambrosio klaar voor Monaco
Kroniek Stoffel Vandoorne: “het potentieel is er zeker!”
FE: Stoffel Vandoorne ‘Een nieuwe ervaring’