Home > Rally > ERC > Kopecky meester in Barum Rally

Kopecky meester in Barum Rally

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/01317006_1505-800×533.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nadat Lukyanuk en Kopecky een stevig duel uitvochten in de ochtendlus van de Barum Rally, herpakte de thuisrijder zich na de 6de proef. Met drie opeenvolgende besttijden lijkt Jan Kopecky met zijn Skoda voorlopig de aanvallen van de Rus Lukyanuk (Fiesta R5) te hebben afgeslagen. Vaclav Pech volgt nog steeds op de derde plaats. De Fransman Bouffier, die niet goed zijn draai vindt in Tsjechië, werd teruggeslagen met een lekke band die op de proef diende te worden vervangen. Lukyanuk kon nog de afsluitende special van 7 km op zijn naam schrijven maar veel veranderde er niet aan de tussenstand.

Marijan Griebel ligt voor op thuisrijder Jan Černý in de ERC Junior Under 28 (beiden op Skoda Fabia) terwijl Aleks Zawada de beste is in de ERC Junior Under 27. Verdwenen zijn von Thurn und Taxis Albert met onze landgenoot Degandt Bjorn als co. ). Hun Skoda kreeg technische problemen op de 8ste proef.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50