Home > Circuit > In een notendop GT4, Creventic en VLN

In een notendop GT4, Creventic en VLN

  • De Europese GT was dit weekend te gast in Zandvoort, met twee races. Phil Glew en Charlie Fagg wonnen de eerste race in een Maserati GranTurismo, voor onze landgenoot Jamie Vandenbalck en Mads Siljehaug in een KTM. In de tweede race was de zege opnieuw voor de Italiaanse bolide, Vandenbalck werd als laatste geklasseerd na een spin van zijn teamgenoot bij de start. Ekris Motorsport-rijders Ricardo van der Ende en Max Koebolt zijn zeker van de titel. In Zandvoort stonden maar liefst 32 GT4’s aan de start.
  • Creventic biedt volgend seizoen in zijn uithoudingsraces een afzonderlijke klasse voor de GT4-wagens aan. De Nederlandse promotor springt zo tijdig op de kar van de GT4.
  • Manthey-Racing GmbH heeft de VLN-race dit weekend gewonnen met Kévin Estre, Mathieu Jaminet en Romain Dumas in een Porsche 911 GT3 R.

Foto: GT4 SRO