Home > #Hoofdnieuws > Magnus om middernacht aan de leiding, blijvende problemen voor Boonen

Magnus om middernacht aan de leiding, blijvende problemen voor Boonen

Om middernacht ziet de top drie in de Eleven Sports 24 Hours of Zolder er ietwat anders uit. De Norma’s heersen nog, maar deze keer in een andere volgorde. Na een sterke stint van de 17-jarige Gilles Magnus, staat de #2 DVB Norma met 1 ronde voorsprong aan de leiding. De #1 Deldiche Norma met Thomas Piessens en de #333 McDonald’s Norma vult de top drie aan.

Verder doet de Lamborghini het ook nog steeds goed op de vierde plaats, gevolgd door de eerste Porsche 991 van onder andere Dries Vanthoor op vijf. De laatstgenoemde wagen ging even de zandbak in met Koen Wauters aan het stuur, maar dat en een drive through hadden geen invloed op de stand.

Er gebeurden enkele incidenten tussen 21u00 en middernacht. Zo ging Tom Boonen met de Mustang van de baan en staat de wagen tot nu nog steeds in de pitlane geparkeerd. De enige ambitie voor het team is nu nog de 24 Uur uitrijden. De #160 Mazda kende ook problemen.

Foto: Evers Media

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Belcar NRF Zolder: Belcar op zaterdag door de lenzen van Roel Ramaekers & Joachim Cieters