Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Thomas Piessens

Talent in Zolder: Thomas Piessens

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en vandaag staat Thomas Piessens in de kijker in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media/Facebook Thomas Piessens

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Thomas Piessens
Leeftijd 31
Team #1 Deldicheracing by JDC Events (Norma M20 FC)
Ambitie in Zolder “We gaan vol voor de overwinning. De 24 Uur van Zolder is een hoogtepunt voor mij. Het is de tweede keer dat ik meerijd voor een algemene podiumplaats, en ik ben blij dat ik dat dit jaar met de Norma M20 FC kan doen. Het is een super bolide, verslavend zelfs.”
Hoe in autosport beland “Ik ben eigenlijk begonnen in de motorcross. Mijn team is een autosportteam beginnen sponsoren, en zo ben ik beetje bij beetje in de autosport terechtgekomen. Ondertussen heb ik al twee jaar in de BGDC gereden, en vorig jaar was mijn eerste jaar in Belcar.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/Thomas-Piessens-portret-Facebook.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters