Home > #Hoofdnieuws > Mis geen seconde van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Mis geen seconde van de Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Dit weekend zit je bij ELEVEN SPORTS op de eerste rij voor de ‘Eleven Sports 24 Hours of Zolder’. Met een uniek uitzendschema, 24 uur lang livebeelden, commentatoren ter plaatse, journalisten in de pits, én een hele rits aan prominente gasten in de studio, ben je helemaal mee met het spektakel in Zolder.

Bovenop de live-covering van de race toont ELEVEN SPORTS ook exclusieve beelden van de piloten en hun teams in de aanloop naar de wedstrijd: reportages over het Belcar-kampioenschap, de pilotenparade, de testritten en de voorbereiding van het Yokohama-team van Tom Boonen. Het geheel van live-verslaggeving met een grote crew ter plaatse, reportages en infotainment, zal de kijkers doorheen de 24 uur loodsen alsof ze er zelf bij zijn. Ook de sociale media van ELEVEN SPORTS zullen bovenop de race zitten met live interventies en leuke content vanop Zolder. Wie de nachtuitzendingen heeft gemist, is ’s anderendaags meteen weer op de hoogte via samenvattingen en korte clips.

De race zal integraal en live te volgen zijn op Eleven Sports 3: via Proximus, op www.elevensports.be en in de Eleven Sports app (in HD). De topmomenten van de race – aankomst en finish – worden ook live uitgezonden op Eleven Sports 1. Dat kanaal is bij alle providers (Proximus, VOO, Telenet, Orange en SFR) beschikbaar.

De Nederlandstalige Eleven-commentator van dienst is Jan Rummens. Als ervaren autosportjournalist en voormalig host van de 24u van Francorchamps is hij als geen ander vertrouwd met een 24-uren durende uithoudingsrace. Langs Franstalige kant zal Antoni Coppi de honneurs waarnemen. Hij becommentarieert jaarlijks meer dan tien autosportraces: de 24u van Spa, de 25 Hours Fun Cup, Spa Franchorchamps, les 10 Heures de Mettet en nog veel meer. Tussendoor ontvangen zij nog talloze gasten in hun commentaarcabine: Michael Roskam, Kris Wauters, Tom Boonen, Anthony Kumpen en Marc Goossens.

(persbericht)