Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Pascal Deckers

Talent in Zolder: Pascal Deckers

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, vandaag vertelt Pascal Deckers over zijn ambitie in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media/Facebook Pascal Deckers

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Pascal Deckers
Leeftijd 39
Team #300 VDW Motorsport (BMW Z3)
Ambitie in Zolder “De 24 Uur van Zolder is absoluut de belangrijkste race in de BelCar, onze doelstelling is dan ook, met stip op één, om te finishen. Daarnaast hopen we vooral veel plezier te hebben op en rond het circuit. Uiteraard zijn we ambitieus en willen we goed scoren, maar dat doen we traditiegetrouw door met ons verstand te racen. We hebben niet de snelste wagen op het circuit, maar de 24 Uur wordt beslist door op de piste te blijven; een goed resultaat in zo’n race behaal je door te blijven rijden en de tijden in de pitlane te minimaliseren. Daarom zullen we zoveel mogelijk dubbele stints rijden met onze pilotenbezetting. Mogelijks zullen we ’s nachts het tempo wat opdrijven, maar dat is afhankelijk van de situatie op dat moment. Teamresultaat staat altijd voorop, we zijn een echt familieteam”
Hoe in autosport beland “Ik rijd al sinds 2006 voor VDW Motorsport. Na vele jaren karting, ben ik met het team in contact gekomen. Mijn eerste deelname was in de Race Promotion Night in 2006, en zo heb ik de racemicrobe te pakken gekregen. De sfeer binnen het team is top, de passie voor autosport is bij ons de rode draad.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/Pascal-Deckers-portret-Facebook.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters