Home > Circuit > Prototypes het snelst in tweede kwalificatie, snelste tijd niet verbeterd

Prototypes het snelst in tweede kwalificatie, snelste tijd niet verbeterd

In de tweede kwalificatie van de 24 Hours of Zolder heeft de #2 Norma M20 FC de snelste tijd neergezet in 1’32.602. Daarna volgen de #1 Norma op bijna een volledige seconde en de #66 Ligier JS53 Evo2 op meer dan twee seconden van de snelste wagen. De beste tijd werd niet geklopt. De wagens reden over het algemeen trager dan in de eerste kwalificatie, waar de eerste vijf wagens rond de normtijd klokten.

De #340 Qvick BMW M2 V8 was het snelst bij de toerismewagens in 1’39.232. De #16 BMW van Carrosserie Vannerum was negen tienden sneller dan in de eerste kwalificatie, en is daarmee de snelste BMW M235i.

De #26 Chrisal Lamborghini, die voorlopig als snelste staat geregistreerd, ging van de baan. Voor de rest waren er geen incidenten.

Foto: Evers Media

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters