Home > #Hoofdnieuws > Exclusief: Gilles Magnus vervangt Wolfgang Reip in Eleven Sports 24 Hours of Zolder

Exclusief: Gilles Magnus vervangt Wolfgang Reip in Eleven Sports 24 Hours of Zolder

De jonge Belgische eenzitterbelofte Gilles Magnus vervangt in extremis Wolfgang Reip tijdens de Eleven Sports 24 Hours of Zolder aan het stuur van de Scuderia Monza by DVB RACING Norma MF20C. De Antwerpenaar, leider in de NEC Formula Renault 2.0 en regerend Frans kampioen Formula Renault 1.6, doet dat aan de zijde van de broers Hans en Frank Thiers, ex-F1-testrijder Jeffrey van Hooydonk en Christoff Corten.

Wolfgang Reip heeft de afgelopen dagen een zware oorontsteking opgelopen en de Brusselse ex-Blancpain kampioen diende na twee negatieve doktersadviezen verstek te geven voor de komende Eleven Sports 24 Hours of Zolder. “Met pijn in het hart, maar ik kom mits de nodige bescherming wel kijken”, aldus Reip aan autosportwereld.be.

De jonge vervanger is uiteraard zeer blij met de geboden kans, die helemaal uit de lucht kwam gevallen. “Ik bedank de mensen die dit hebben mogelijk gemaakt en kijk er echt naar uit en wil mijn ten diensten van het team stellen”, aldus de eenzitterhoop.

Foto: © Gilles Magnus Racing