Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Maxim Pampel

Talent in Zolder: Maxim Pampel

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en vandaag is het aan Maxim Pampel in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Maxim Pampel
Leeftijd 22
Team #44 Belgium Driver Academy vzw (Wolf GB08)
Ambitie in Zolder “Wij gaan dit jaar voluit voor de algemene overwinning. Maar het is een lange race, dus we zullen moeten afwachten wat de concurrentie te bieden heeft. We hebben een team met sterke rijders en kunnen dus zeker mee met de snelste wagens.“
Hoe in autosport beland “Ik ben er een beetje in geboren: mijn vader reed met Formulewagens en hij heeft zelf ook een team, waarmee ik nu meerijd. Mijn vader rijdt overigens ook mee, met een ander team. Eens je in de autosport zit, geraak je er moeilijk uit. Het is een soort van verslaving!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/Schermafbeelding-2017-08-14-om-15.32.39.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters