Home > Circuit > 24 Uur van Zolder ook voor MSE belangrijk

24 Uur van Zolder ook voor MSE belangrijk

De 24 Uur van Zolder is intussen aan haar 39e editie toe en bij de deelnemers ook heel wat lokale teams, zoals het Genkse Motorsport Services & Engineering. MSE zet een BMW M235i Cup in, voor Peter Beckers, Jef en Bart Van Samang en routinier Erik Bruynoghe.

We starten een 24-uurs race in eerste instantie met de ambitie om te finishen”, laat Bart Van Samang weten. “Stiekem hopen we natuurlijk wel op een podium, omdat we weten waar we als team toe in staat zijn. De rijdersbezetting is top en met de strategische ervaring van het MSE team hopen we hoog in het klassement te kunnen eindigen”. Een 24-uurs race is natuurlijk slopend, zowel voor wagen als piloten. “Het blijft echter een mechanische sport, en daarom zal elke piloot zich moeten houden aan de orders van het team qua rondetijden. Het heeft geen zin om continue met de wagen op de limiet te rijden; we gaan voor klokvaste rondetijden maar met dit viertal is dit perfect mogelijk, dat heeft het verleden al bewezen”, legt teamchef Dominiek Paret uit.

Foto: © Jurgen Evers