Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Hanne Terium

Talent in Zolder: Hanne Terium

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en vandaag gaan we dieper in op de ambitie van Hanne Terium in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media/Facebook

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Hanne Terium
Leeftijd 19
Team #69 Skylimit Yokohama Race Team (BMW E90 325i)
Ambitie in Zolder “Het is de bedoeling dat ik zo hoog mogelijk kan finishen, met de nadruk op finishen. De vorige race in BelCar is dat niet gelukt, daarom is het in Zolder extra belangrijk om die dubbele punten te pakken.”
Hoe in autosport beland “Mijn papa Edgard Terium heeft een eigen team, EMG Motorsport. Ik ben er dus in opgegroeid. Vroeger heb ik ook gekart, maar dat was nooit echt in een competitie.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/20773714_1489137394474053_1830055515_o.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters