Home > Circuit > Wat u moet weten over de ELEVEN SPORT 24 HOURS OF ZOLDER 2017

Wat u moet weten over de ELEVEN SPORT 24 HOURS OF ZOLDER 2017

Naast de goed 40 wagens aan de start van de race zelf, die voor het eerste in 1977 plaats vond en niet in 1976 zoals in de officiƫle communicatie staat, en de wedstrijden in het voorprogramma op zaterdag, zorgt Circuit Zolder voor nog wat extra pigment en zelfs de thuisblijvers kunnen de wedstrijd volgen.

  • Zo is er de kleurrijke en spectaculaire openingsact Circo di Strada. Zij mochten dit jaar met hun verrassende combinatie van muziek en circusacts zoals eenwielfietsen, ballopen, jongleren en steltlopen de Formule 1 van Bahrein opluisteren. Van een muziekfestival is geen sprake meer.
  • Noteren we de samenwerking met Eleven Sports, een wereldwijd sportnetwerk dat internationale en lokale sporten op het scherm brengt. Zij zenden de Eleven Sports 24 Uur van Zolder zaterdag uit van 15u15 tot 22u00 en zondag van 10u00 tot 17u00 en tijdens de nacht is er een livestream op de website van Belcarendurance.be. Wenst u echter helemaal op de hoogte te blijven, dan is deze site uw plek van afspraak.
  • Het weer ziet er niet goed uit, als is de voorspelde regen uiteraard wel goed voor de spanning in de race zelf.
  • Autosportwereld.be start woensdag ter plaatse met een uitgebreide verslaggeving.