Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Didier Van Dalen

Talent in Zolder: Didier Van Dalen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en Didier Van Dalen is de tweede in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Letihon

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Didier Van Dalen
Leeftijd 25
Team #991 No Speed Limit (Porsche 991)
Ambitie in Zolder “Het doel is om op het podium in onze categorie te eindigen, en misschien zit er zelfs een algemene podiumplaats in. We weten dat het niet gemakkelijk zal zijn, maar we zullen alles geven om de eerste plaats in het kampioenschap vast te houden. Ikzelf wil ervaring opdoen in deze race, en vooral genieten van de magische Porsche 911.”
Hoe in autosport beland “In tegenstelling tot de meesten, heb ik nooit gekart als ik jonger was. Ik ben begonnen toen ik 18 was in de VW Fun Cup, daarna heb ik een paar seizoenen ervaring opgedaan. In 2016 reed ik mijn eerste race met een Porsche en nu rijd ik al het hele BelCar seizoen.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/20794810_10214539963711717_1502663949_o.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters