Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Michiel Verhaeren

Talent in Zolder: Michiel Verhaeren

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en vandaag opent Michiel Verhaeren onze reeks die we tot de start van de race verderzetten!

Foto © Letihon / Facebook Michiel Verhaeren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Michiel Verhaeren
Leeftijd 26
Team #4 EMG Motorsport (Porsche 991)
Ambitie in Zolder “Vorig jaar heb ik besloten om te beginnen racen, toen met de BMW M235i. Nu heb ik de overstap gemaakt naar Porsche, en ik hoop zeker in de top tien te eindigen, al is het belangrijkste dat we finishen. Mijn focus ligt vooral op de 24 Uur van Barcelona begin september.”
Hoe in autosport beland “Ik ben nog maar een jaartje bezig en rijd vooral mee voor het plezier, omdat ik wil koersen. Maar dat betekent niet dat ik niet wil winnen!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/18033332_10210884152512314_98929628327048525_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen
Zolder 24: de grid-walk door de lens van Joachim Cieters en Roel Ramaekers