Home > Circuit > Overwinning voor Neil Verhagen in Formula Renault NEC

Overwinning voor Neil Verhagen in Formula Renault NEC

Neil Verhagen (MP Motorsport) heeft vandaag in Assen race 1 gewonnen in de Formula Renault NEC. Verhagens teamgenoot Richard Verschoor eindigde op de tweede plaats en Charles Milesi vervolledigt het podium.

Onze landgenoot Gilles Magnus startte op de pole, maar vertrok te vroeg en kreeg een drive through. Hij zakte daardoor naar de achtste en laatste plaats, maar wist uiteindelijk nog teamgenoot bij R-Ace GP Théo Coicaud in te halen. Magnus is daardoor op P7 geëindigd.

Foto © Gregory Eyckmans/FRNEC

 

You may also like
In een notendop: DTM, WTCR, GT World, GT4 European Series, TCR Europe
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties
WTCR Slovakiaring: druk weekend voor Gilles Magnus
WTCR Nürburgring: Magnus over zijn lastig maar leerrijk weekend