Home > F1 > Pirelli bandenkeuzes voor GP België

Pirelli bandenkeuzes voor GP België

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/pirelli-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Grote Prijs van België is er pas binnen goed drie weken maar nu reeds is men bij de teams bezig met de wedstrijd. Pirelli gaf de lijst vrij van de bandenkeuze voor de rijders. Opvallend: bij Stoffel Vandoorne slechts 1 setje softs, net als bij Alonso, die ook maar twee setjes van de gele banden neemt. Bij Mercedes en Ferrari daarentegen kiest men voor 4 en 3 sets softs. Zij offeren enkele reeksen supersofts en ukltrasofts op. De meeste teams kozen een meerderheid aan purperen ultrasofts.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Spa-Franchorchamps is weer open
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll