Home > Uncategorized > FLASH: Gevecht voor de leiding draait uit op aanrijding!

FLASH: Gevecht voor de leiding draait uit op aanrijding!

Consternatie in Francorchamps, waar René Rast (#1 Audi Sport Team WRT) een aanrijding heeft veroorzaakt in een gevecht om de leiding in de 24 Uur van Spa. Slachtoffer van dienst was Mercedes-rijder Raffaele Marciello (#90 AKKA ASP), die meteen terugviel naar de vijfde positie, door de nog steeds minieme verschillen in een fantastische wedstrijd.

DTM-rijder Rast is ondertussen bestraft met een drive through, net als de… Bentley #8 van onze landgenoot Maxime Soulet, wegens een te lange rijbeurt. De leiding komt zo in handen van de #98 Rowe Racing BMW, die… vier seconden voorsprong telt op de Porsche van Laurens Vanthoor.

Een wagen die deze editie niet zal winnen, is de #63 GRT Lamborghini, die in handen van Christian Engelhart van de baan schoof in Les Fagnes.