Home > Uncategorized > Zolder opent Blancpain GT Series in 2018

Zolder opent Blancpain GT Series in 2018

De jaarlijkse persconferentie van SRO legde vooral de nadruk op continuïteit van de bestaande series in Europa, Azië, de VS en de Intercontinental Challenge, met GT3 en GT4. Voor ons land was er leuk nieuws voor Circuit Zolder, want de Limburgers ontvangen op 7 en 8 april 2018 de eerste race van de Blancpain Series, uiteraard met de sprintseries, en tijdens het laatste weekend van juli, op 28 en 29 juli, is er de 24 Uur van Spa. Verder blijven de huidige circuits in de Blancpain GT Series behouden. GT4 breidt verder uit en de Intercontinental ruilt Sepang in tegen Suzuka. Voor meer informatie wendt u zich best tot de betreffende sites van SRO, want het aantal (succesvolle) kampioenschappen voor GT3 en GT4-wagens is ondertussen niet meer te tellen.