Home > #Hoofdnieuws > Sarah Bovy staat haar mannetje als enige vrouw in de 24 Uur

Sarah Bovy staat haar mannetje als enige vrouw in de 24 Uur

Sarah Bovy staat als enige vrouw op de deelnemerslijst van de 24 Uur van Spa. “Het gebeurt wel vaker dat ik de enige vrouw op het circuit ben. Ik ben het eigenlijk zelfs al gewoon”, lacht Sarah.

Onze 27-jarige landgenote rijdt voor #67 Attempto Racing met een Lamborghini Huracan GT3 in de AM categorie. Ze hoopt vooral om tijdens deze 24 Uur de eindmeet te halen met haar team: “Ik heb al drie keer meegedaan aan dergelijke races, maar ik heb de finish nooit gehaald. Hopelijk wordt dit de eerste keer, dan zit er misschien zelfs een podiumplaats in.

Sarah staat in de belangstelling als enige vrouwelijke rijder en dat heeft zo voordelen voor haar sponsors:

Zij zijn natuurlijk heel blij met de aandacht die ik krijg,” vertelt Sarah, “bovendien doen mijn sociale media het ook goed, dus dat is enkel positief.

Sarah werkt ze al vier jaar in de marketingwereld als headhunter. Dat combineert ze met coachen bij Lamborghini en met racen.

© Foto: Evers Media