Home > Circuit > In een Notendop: IMSA, ELMS en Formula Renault

In een Notendop: IMSA, ELMS en Formula Renault

  • Voor de tweede race van de Formule Renault Eurocup op de Red Bull Ring, gaat de pole naar Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing), voor Gabriel Aubry (Tech 1 Racing). Max Defourny (R-ace GP), poleman van de eerste race, start op de tweede rij naast Will Palmer. Defourny test deze week trouwens met de F3-rijders in Spa.
  • Nog in Oostenrijk was de Oreca 07 van Dragonspeed weer de snelste in de tweede vrije training van de ELMS. Hanley-Hedman-Lapierre waren sneller dan de zusterwagen van G-Drive Racing met Roussel-Minassian-Rojas.
  • Gianmaria Bruni heeft Porsche zijn 450ste pole in de VS geschonken. De ex-Ferrari-rijder was bij zijn debuut voor Porsche op Lime Rock de snelste tijdens de kwalificaties van het IMSA Sportscar Championship. Bruni rijdt samen met Laurens Vanthoor. het duo gaat de Ford GT Ganassi Racing van Westbrook- Briscoe en de tweede 911 RSR van Werner – Pilet vooraf.