Home > Circuit > Op naar scheiding Wolf – PK Carsport?

Op naar scheiding Wolf – PK Carsport?

Blijkbaar rommelt het tussen PK Carsport en prototypefabrikant Wolf. Al tijdens het weekend van de voorbije Belcar-wedstrijd in Zolder toonde routinier en meervoudig Belcar-kampioen Bert Longin zich bijzonder ontevreden over de gang van zaken met de Italiaanse bolide, die weer twee wedstrijden op rij amper aan rijden toekomt.

“In Spa liep het goed, we wonnen toen, nu is het weer zoals vorig jaar”, aldus Longin. “Het team heeft de wagen de voorbije winter echt van A tot Z verbeterd, maar het liedje start weer van vooraf aan. Tijdens de 24 Uur van Zolder zullen we sowieso met een Porsche 991 rijden, of we de Wolf tijdens de finale van de Belcar in oktober nog inzetten, is nog een vraagteken. Die beslissing nemen we zeer snel.”