Home > #Hoofdnieuws > met…RASSE schreden

met…RASSE schreden

John Rasse maakte geen half werk van de verplaatsing van de Lotus Cup Europe op het circuit van Spa-Francorchamps. Ook in race2 van het weekend startte hij op pole en werd daarna in de race niet meer bedreigd. Zijn snelste concurrent, de Hongaar Tamas Vizin, miste helemaal zijn start en zakte verder weg in het peloton. Hij kon nog een derde plaats redden maar Xavier Georges nam dankbaar gebruik van de aangeboden gelegenheid om een 2de plaats te scoren.

Een dominante overwinning dus voor Rasse in een wedstrijd waarbij de top-9 posities werden ingenomen door de Exige V6 Cup deelnemers. En daarin vinden we opnieuw teambaas Thierry Verhiest op de 8ste plaats, voor teamgenoot Cristinelli, 9de.
Christophe Lisandri wint op de 10de plaats de klasse 2-Eleven en David Harvey eindigde op de 11de plaats als winnaar van de Lotus Open met de 340R

 

(foto: Lotus Cup Europe/facebook)

You may also like
De eindejaarsround-up: Thierry Verhiest
Zolder 24: In een notendop: Het voorprogramma
Zolder 24: In een notendop: De eerste races
In een notendop: De kwalificaties in Zolder