Home > #Hoofdnieuws > Rij mee in de parade in Francorchamps!

Rij mee in de parade in Francorchamps!

Bent u de gelukkige eigenaar van een GT, toegelaten op de openbare weg? Een wagen waarvan de competitieversie aan de Total 24 Hours of Spa deelneemt? Bent u bovendien op woensdag 26 juli de hele dag tot in de late namiddag vrij?

Dan is er geen reden om neen te zeggen tegen de kansen die SRO, de organisator en promotor van de Total 24 Hours of Spa, voor u in petto heeft. Zo kan u onder meer meerijden in de grote parade die de deelnemers aan de race zelf vanaf het circuit van Francorchamps tot in het centrum van de thermale stad Spa brengt .

Achter het stuur van uw GT, zal u tijdens de parade met de door u gekozen teamgenoot de wedstrijdwagens van uw automerk begeleiden. Langs de kant van de weg staan meer dan 15.000 passionele fans!, Emotie en onvergetelijke momenten gegarandeerd!

De deelnemende modellen zijn: Audi R8, BMW M6, McLaren, Jaguar XKR, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche 911, Nissan GTR, Aston-Martin en Mercedes AMG.

U bent niet in het bezit van één van deze GT’s , maar een kennis van u wel? Neem hem dan in zijn wagen mee naar Francorchamps en kom niet uit de passagierszetel!

Om alles te weten en uw exclusieve plaats te boeken, kan u een mail naar testacoda.organisation@gmail.com zenden. Zij nemen dan snel contact met u op.