Home > Circuit > In een notendop: Porsche Benelux, GT4 France en Creventic

In een notendop: Porsche Benelux, GT4 France en Creventic

  • In Zandvoort was de eerste race van de Porsche Cup Benelux een zaak voor Dylan Derdaele, al hield de Belgium Racing rijder op de meet wel maar één tiende van een seconde over op Xavier Maassen in de DVB RACING 911. Yannick Hoogaars werd derde, voor Pierre Piron, de winnaar in de B-klasse.
  • Steven Palette en Henry Hassid hebben de eerste race van de Franse GT4 in Dijon gewonnen. In een verregende wedstrijd haalden zij het in hun Porsche Cayman voor hun merkgenoten Gilles Vannelet en Mike Parisy. Er kwamen in Dijon 32 (!) GT4’s aan de start.
  • De Audi R8 LMS Car Collection Motorsport (#32 Dimitri Parhofer / Max Edelhoff / Horst Felbermayr Jr / Toni Forné) leidt dan weer na het eerste deel van de Creventic 12 Uur van Imola.