Home > Circuit > In een notendop: GT4, ADAC GT3 en GT Open

In een notendop: GT4, ADAC GT3 en GT Open

  • In de ADAC GT3 waren de zeges op de Red Bull Ring dit weekend voor Gounon-Keilwitz (Corvette) en Ineichen-Engelhart (Lamborghini). Het Corvette-duo leidt na drie meetings ook in de tussenstand. Onze landgenoot Adrien De Leener werd samen met zijn teamgenoot Christopher Friedrich 14de en 19de in een Porsche 911.
  •  In de North European Cup GT4 waren de beide overwinningen op de Red Bull Ring voor het EKRIS M4 duo Koebolt-Van der Ende. Jason Vandenbalck behaalde een zesde en 14de stek (na een drive through) met zijn KTM. Denis Dupont stuurde zijn Aston Martin van het Belgische Street Art Racing in de tweede race naar een knappe tweede plek. In de eerste race bereikte hij met zijn teammaat Demay de finish niet.
  •  In de GT Open waren de zeges in Paul Ricard dan weer voor Ferrari (Mac-Costa) en BMW (Rueda-Bouvey). Costa en Frommenweiler voeren in hun Lexus de tussenstand van het kampioenschap aan.Foto © SRO GT4