Home > Circuit > Will Power wint incidentrijke wedstrijd in Texas

Will Power wint incidentrijke wedstrijd in Texas

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/06-10-Power-On-Course-TEX.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Will Power won voor Penske op de Texas Motor Speedway. De incidentrijke race werd meermaals onderbroken en eindigde onder rood.Het was voor Will Power de tweede zege in dit 2017 Indy Car seizoen. Hij won voor Tony Kanaan (Chip Ganassi). In het kampioenschap blijft Scott Dixon aan de leiding met 326 punten voor Simon Pagenaud (313) en Indianapolis winnaar Takuma Sato (312)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken