Home > Circuit > Kumpen snelst in trainingen Nascar Whelen

Kumpen snelst in trainingen Nascar Whelen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met 48,901 seconden realiseerde Anthony Kumpen (#24 PK Carsport Chevrolet SS) gisteren de snelste tijd in de afsluitende training op het Brands Hatch Indy Circuit en leidt hij dus het veld in de Elite 1. Thomas Ferrando (#37 Knauf Racing Team Ford Mustang) was de snelste in Elite 2. Kumpen was de enige rijder die beneden de 49 sec grens ging.

We hebben een goed gevoel met de wagen. We waren de snelste in beide trainingen en er was nochtans veel verkeer. De wagen heeft veel potentieel”, verklaarde Kumpen. “De setup staat nog niet op punt maar we weten al wel in welke richting we moeten zoeken. Ik ebn uiterst tevreden over het verloop van de dag. Dat is wat we hier kwamen zoeken en dat is ook wat we willen voor zaterdag.”

De NASCAR Cup kampioenBobby Labonte (#1 Whelen Engineering Alex Caffi Motorsport Ford Mustang), maakte vrijdag ook kennis met het circuit van Brands Hatch. zijn rondje kan u hieronder zien op een filmpje van NAscar Whelen. Ook drievoudig vice-kampioen in de CART (Indycars) Bruno Junqueira nam plaats achter het stuur van een Nascar bolide en haalde de 14de tijd.

Jerry De Weerdt (#78 Brass Racing Ford Mustang) haalde met een 13de plaats de snelste tijd in de Legend Trophy.

Vandaag zaterdag zijn er de kwalificatiesessies en de eerste races van het weekend.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Nascar Euro: Amerikaanse voor PK Carsport
NASCAR: Stienes Longin op pole in Brands Hatch
De autosport dit weekend
Ook in beroep vier jaar voor Kumpen