Home > Circuit > Belgen sterk in kwalificatie GT & Prototype Challenge

Belgen sterk in kwalificatie GT & Prototype Challenge

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In de GT & Prototype Challenge op Spa Francorchamps was David Hauser in zijn Ligier LMP3 die de polepositie pakte. Jakub Smiechowski reed naar de tweede stek en Luc de Cock en Tim Joosen werden derde algemeen en eerste in de CN divisie. David Houthoofd werd tweede in de CN divisie, nipt voor Tim Gray en Oliver Hewitt. De SuperGT divisie was voor Alexis van der Poele en Eric van der Poele.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/EDFO_20170610-_DFO0726-2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]