Home > F1 > Hoopvolle trainingen voor Vandoorne in Canada

Hoopvolle trainingen voor Vandoorne in Canada

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met een 11de tijd ging Stoffel Vandoorne in de eerste vrije training in Canada gisteren zijn teamgenoot Alonso voor, die op de 16de plaats eindigde. En met 29 afgelegde rondes kon Stoffel vertrouwen beginnen krijgen in de McLaren-Honda. In de tweede training werden de rollen omgedraaid, met Alonso op de 7de positie en Stoffel op de 19de. De besttijden in de vrije sessies waren voor Lewis Hamilton en Mercedes en daarna voor Raikkonen op Ferrari.

“Ons doel voor morgen is te zorgen dat we de Q3 bereiken in de qualifying”, liet McLaren weten.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?