Home > #Hoofdnieuws > Belgen sterk in Supercar Challenge

Belgen sterk in Supercar Challenge

In Spa behaalden Ward Sluys en Bas Schouten een overtuigende zege in de eerste race van de Supercar Challenge. In hun JR Motorsport BMW M4 Silhouette waren ze van op polepositie sneller dan hun Nederlandse teamgenoten Bogaerts/van der Aa en de leider in het kampioenschap, Roger Grouwels, de Limburger uiteraard in de Porsche 911 van Team Raceart. Van Belgische zijde werd Patrick Lamster vierde en John De Wilde vijfde, beide in een Porsche 911 Cup van EMG Motorsport. Jimmy Adriaenssens en Kris Van Kelst reden naar een tweede stek in de Supersport 2 in hun SRT Seat, terwijl Chris Voet en Bart van den Broeck (Traxx Peugeot RCZ) in de laatste ronde de zege afsnoepten van Rob Nieman in de Sport Divisie.

Foto: © Benjamin Renard