Home > Rally > ERC > Kajetanowicz wint Akropolis

Kajetanowicz wint Akropolis

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Regerend Europees kampioen Kajetan Kajetanowicz werd de winnaar van d Akropolis Rally.

Nasser-Al-Attiyah mocht in zijn Fiesta R5 vandaag openen als leider maar de pret duurde niet lang voor de Quatari. Na een onzachte landing op een jump in de eerste proef van de dag kreeg hij problemen met de servosturing. Toen ze het probleem probeerden te verhelpen door het systeem te resetten, weigerde de motor te starten. Pas na twee minuten sloeg die aan. Weg kansen voor Al-Attiyah. Dat betekende dat de huidige puntenleider, Bruno Magelhaes, naar de leiding ging maar die kreeg schakelproblemen in zijn Skoda. En dat was dan het sein voor Kajetanowicz en de Lotos Ford Fiesta om het laken naar zich toe te trekken.

Magalhaes blijft wel leider met 93 punten voor Kajetanowicz (72) en Lukyanuk met 46. Maar de Rus is nog wel een tijdje out. De volgende rally is Cyprus.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50