Home > #Hoofdnieuws > Laurens Vanthoor met Porsche in 24 Uur van Spa?

Laurens Vanthoor met Porsche in 24 Uur van Spa?

Wie zijn lijstje favorieten voor de 24 Uur van Spa al had opgemaakt, mag daar hoogst waarschijnlijk nog een team aan toevoegen. In Zolder hebben drie afzonderlijke bronnen de komst bevestigd naar de Ardennen van een officiƫle Porsche voor onze landgenoot Laurens Vanthoor, de Fransman Kevin Estre en de Deen Michael Christensen. Het drietal komt uiteraard uit met een Porsche 911 GT3 R in de categorie Pro. Het is nu wachten op meer nieuws, onder meer over het team. Het zou over het relatief jonge team van Timo Bernhard gaan, Team 75. De structuur van de fabrieksrijder van Porsche komt in ADAC GT uit. Over het aantal wagens, 1 of 2 is nog niets geweten. Het nieuws is dus nog niet officieel, maar meerdere bronnen bevestigen het wel.

Overigens bestaat er ook nog steeds een kans dat Laurens Vanthoor in Le Mans aan de slag kan, met G Drive.