Home > Circuit > De terugkeer van Jost Capito naar Volkswagen

De terugkeer van Jost Capito naar Volkswagen

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/Jost_Capito_2015-10-22_001.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jost Capito keert terug naar Volkswagen waar hij de leiding neemt van de afdelingen Volkswagen R en van het onderdelen departement. Capito gaf in 2016 zijn ontslag, net voordat de Duitse constructeur zich terug trok uit het WRC, en vertrok naar McLaren in Woking. Maar daar bleef hij uiteindelijk slechts 4 maanden nadat daar ook de leiding van handen wisselde. Zak Brown kwam daar en Ron Dennis vertrok er. En nu keer Capito dus terug naar de bron.

(foto wikipedia)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50