Home > Circuit > Exit Corthals in TCR International

Exit Corthals in TCR International

Met ingang van de eerstvolgende manche van de TCR International Series, op 10 en 11 juni op de Salzburgring, vervangt team DG Sport Compétition onze landgenoot Pierre-Yves Corthals door de Fransman Grégoire Demoustier. Hij wordt de nieuwe teamgenoot van de Slovaak Mato Homola in de Opel Astra TCR.

De 26-jarige Grégoire Demoustier heeft heel wat ervaring in merkencups en eenzitters, zoals de THP Spider Cup, Mitjet, Formula BMW en Formula Renault 2.0. Later koos hij voor GT en racete onder meer met Aston Martin, Mercedes AMG en McLaren, voor teams als Hexis Racing en ART Grand Prix. In 2015 nam hij deel aan het WTCC met een Chevrolet van Craft-Bamboo Racing en later een Citroën van Sébastien Loeb Racing.