Home > #Hoofdnieuws > BMW lanceert M4 CS

BMW lanceert M4 CS

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

BMW M lanceert een nieuwe versie van de BMW M4. De BMW M4 CS vult als het ware het gat tussen de M4 met Competition pack, die we recent voor u getest hebben, en de zeer radicale BMW M4 GTS. De nieuwe M4 CS is goed voor 460 pk, een vermogen dat uit de 3.0 liter met Twin Turbo gepuurd wordt, en spurt van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden. De topsnelheid, onbegrensd, bedraagt 280 km/u. De wagen beschikt over de M Double Clutch Transmission (M DCT) met Drivelogic, met 7 verhoudingen. De M4 CS legde een rondje op de Ring af in 7 min en 38 seconden. Deze nieuwe, wellicht schitterende M4 CS is voor u vanaf 116.900 euro.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/P90251052_highRes_the-new-bmw-m4-cs-04.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/P90251055_highRes_the-new-bmw-m4-cs-04.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]