Home > Circuit > Comtoyou Racing grote winnaar van VW Fun Cup in Zandvoort

Comtoyou Racing grote winnaar van VW Fun Cup in Zandvoort

De derde afspraak van de European VW Fun Cup, op Circuit Zandvoort, werd getekend door tropische temperaturen en een azuurblauwe hemel. Niet minder dan 34 teams namen het tegen elkaar op in optimale omstandigheden, tijdens twee races van drie uur op een circuit waar mannen van de jongens gescheiden worden. Aan wedstrijdfeiten geen gebrek, dat staat vast, met vooral een indrukwekkende aanrijding bij de start van Race 1, die uiteindelijk gewonnen werd door de #287 Comtoyou Racing van Mathieu Detry en Denis Dupont. Cédric Bollen, Sébastien Kluyskens en Guillaume Mondron, opgehouden door verschillende straffen op zaterdag, namen een knappe revanche door de race op zondag te domineren. De dubbele regerende kampioenen consolideren dus hun voorsprong in het kampioenschap, voor het hoogtepunt van het seizoen, de 25 Hours VW Fun Cup, van 6 tot 9 juli.