Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT, GT4 en Super GT

In een notendop: ADAC GT, GT4 en Super GT

  • Kazuki Nakajima en James Rossiter hebben de Super GT 500 in Autopolis gewonnen, met hun Lexus van Tom’s. Bertrand Baguette werd in zijn Honda 12de.
  • In Pau ging de zege in de eerste race van de GT4, na de diskwalificatie van de BMW M4 van Ekris Motorsport van Max Koebolt en Ricardo van der Ende, naar de de Porsche Cayman Clubsport GT4 van Racing Technology met achter het stuur Jimmy Antunes en Sylvain Noël. Soheil Ayari en Nicolas Tardif (Ginetta G55 GT4  – CMR) werden tweede. Max Koebolt en Ricardo van der Ende wonnen wel de tweede race.
  • Robert Renauer en Sven Müller wonnen in hun Porsche 911 GT3 de eerste race van de ADAC GT op de Lausitzring. De tweede manche was voor Ezequiel Perez Companc en Mirko Bortolotti in een GRT Grasser Lamborghini.