Home > #Hoofdnieuws > Jay Howard als snelste naar Fast Friday

Jay Howard als snelste naar Fast Friday

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/05/combined-results-do.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De verrassing van de testweek was de beste tijd voor de heroptredende Jay Howard. De Indy Lights kampioen van 2006 reed slechts 11 Indycar races en verdween dan op de achtergrond. Sedert 6 jaar is hij instructeur voor jonge rijders maar dit seizoen pikt hij de draad weer op met een deelname aan de Indy 500. Op donderdag lukte hij in een rondje van 226.744 ml/u. De besttijd voor de 36-jarige rijder op de Dallara-Honda van Schmidt Peterson Motorsports.

Fernando Alonso bewees waarom hij een dubbele wereldkampioen is. Hij plaatste zich voorlopig op een 4de plaats in de McLaren-Dallara-Honda, met voorsprong de beste rookie dus!

Deze vrijdag is er nog een laatste testsessie. Gisteren donderdag, werd de sessie onderbroken door hevige wind. Op zaterdag wordt er dan de eerste kwalificatie afgewerkt en op zondag wordt er beslist wat de startvolgorde van de eerste 10 posities zal worden. Zoals het er naar uitziet heeft Alonso goede kansen om hoog op de ladder te eindigen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken